Uitbreiding winkel Duo Design, Putten

Opdrachtgever Duo Design in Putten wilde fors uitbreiden en de uitstraling van de winkel restylen. Dit bouw gepland voor januari 2012, maar door enorme waterschade na extreme regenval in mei 2011 werden de plannen naar voren gehaald. Van Buuren Bouw werd gevraagd om de verbouwing te realiseren. Er lag een grote uitdaging. Niet alleen was de voorbereidingstijd erg kort, ook viel de uitvoering volledig in de vakantieperiode. De start was midden juli en de opening stond gepland voor 7 september. De bouwvak moest wijken om de verbouwing op tijd te realiseren.

Van Buuren Bouw en Onderhoud verzorgde de complete bouwkundige werkzaamheden in samenwerking met het installatiebedrijf. Er werd een compleet nieuwe winkelpui gerealiseerd, ook voor de naastgelegen lunchroom EMjoy. Duo Design nam de inrichting van de winkel voor haar rekening.